Over ons

Wie zijn wij? Kom alles te weten over de initiatiefnemer van ikdraagjemee.be. Ontdek hier de missie, visie en medewerkers van Werkgroep Verder na Zelfdoding.

 

Ikdraagjemee.be is een initiatief van Werkgroep Verder na Zelfdoding, expertisecentrum en samenwerkingsplatform inzake postventie en het aanspreekpunt voor nabestaanden na zelfdoding. Werkgroep Verder is sinds 2019 een deelwerking van VLESP, het Vlaams Expertisecentrum Suïcidepreventie en is een onderdeel van het platform Zelfmoord 1813.

Werkgroep Verder wil rouwen na zelfdoding bespreekbaar maken en biedt nabestaanden de nodige ondersteuning. Werkgroep Verder is een dynamische, innovatieve partner en aanspreekpunt waar men als individu, organisatie en bedrijf terecht kan na een zelfdoding. We organiseren en ondersteunen online en face-to-face lotgenotencontact, verzorgen deskundigheidsbevordering inzake rouwen na zelfdoding aan het brede publiek, hulpverleners en journalisten, en doen aan sensibilisering inzake rouwen na zelfdoding.

Werkgroep Verder vindt het belangrijk om een zo groot en zo breed mogelijke waaier van informatie, activiteiten en steunpunten aan te bieden, zodat nabestaanden op elk moment in hun rouwproces de zorg kunnen vinden die ze nodig hebben.

Werkgroep Verder wordt geleid door 

Lore Vonck, coördinator - voorzitter. 
te bereiken op: lorevonck@werkgroepverder.be

  • Mail: info@werkgroepverder.be
  • Adres: Campus UZ Gent, Corneel Heymanslaan 10-Ingang 17, 9000 Gent

 

www.werkgroepverder.be      


Contact